![]() |
№822 від 10.08.2017p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Чипси можна зробити не тільки з картоплі. Для швидкої закуски підійдуть морква, яблуко, буряк, капуста й навіть кабачки. Не забудьте про легкий соус, який підкреслить смак чипсів.
Нарізану тонкими пластинками моркву треба запікати за температури 250 °С протягом 45-50 хвилин. Перед подаванням посипати меленим мускатним горіхом, ваніллю, корицею або кардамоном.
Яблучні
Яблука, не розрізаючи, почистити й вибрати серцевину. Нарізати тонкими кільцями. Зварити у воді або цукровому сиропі з додаванням кориці протягом 20 хвилин. Потім запекти в духовці, доки не захрумтять. Перед подаванням посипати цукровою пудрою або полити медом.
Медовий соус для чіпсів
Потрібно: 1 ст. л. меду, 1-2 см кореня імбиру, 2 ст. л. кунжутної олії, 1 ст. л. міцного ароматного вина, червоний перець.
Приготування. Імбир почистити й натерти на дрібній тертці. Збити мед, вино й олію. Поперчити, перемішати.
10.08.2017 |
Рівне-Ракурс №822 від 10.08.2017p. На головну сторінку |