![]() |
№823 від 17.08.2017p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Риба виходить надзвичайно ніжною, із тонким ароматом хмелю. Під час готування алкоголь випаровується, тому про градуси можете не хвилюватися.
1 кг коропа;
50 г вершкового масла;
2 цибулини;
1–2 корені петрушки;
2 морквини;
1 ч. ложка меду;
сіль, спеції;
1–2 скл. світлого пива.
Приготування:
Підготовленого коропа нарізати середніми шматками, видаливши з нього якомога більше кісток.
У неглибоку каструлю, дно і стінки якої змащені маслом, укласти шматки риби, нарізані овочі, додати спеції і розчинений у воді мед. Все це залити пивом.
Довести суміш до кипіння і варити 6–8 хв. Потім, зменшивши вогонь, варити до готовності риби.
Готову рибу укласти на тарілку, прикрасити вареними овочами і зеленню.
17.08.2017 |
Рівне-Ракурс №823 від 17.08.2017p. На головну сторінку |