№823 від 17.08.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Зазвичай ми звикли, що «Наполеоном» нас пригощають наостанок. Чай, кава, солодкий торт.
Узявши за основу листкове тісто, можна приготувати і смачну закуску. До того ж, для її приготування не потрібно багато продуктів та часу.
Інгредієнти:
6 готових коржів або листкове тісто для них;
2 морквини;
2 цибулини;
3 яйця;
2 банки консервованих сардин;
150 грамів твердого сиру;
часник, майонез, соняшникова олія.
Приготування:
Цибулю дрібно порізати, моркву потерти на грубу тертку. І те, й інше разом підсмажити на олії. У кінці смаження додати 2 подрібнені зубчики часнику.
Сардину розім’яти виделкою. Яйця і сир потерти на грубу тертку.
Отже, маємо 3 види начинки: сардина, овочі і яйця з сиром.
Перший корж змастити майонезом, поверх викласти половину сардини, прикрити другим коржем. Знову майонез. Зверху – овочі. Кладемо третій корж. І його покриваємо майонезом, на який викладаємо яйця з сиром. На четвертий корж поверх майонезу викласти решту сардини.
Зверху торт помазати майонезом і обсипати крихтами із 6-го коржа.
17.08.2017 |
Рівне-Ракурс №10 від 17.08.2017p. На головну сторінку |