Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №826 від 07.09.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Лозовий вибив на Рівненщину 50 000 000 гривень

Лозовий вибив на Рівненщину 50 000 000 гривень

Депутат від фракції Ляшка піклується про свою малу Батьківщину

Андрій Лозовий з Рівненщини став одним з наймолодших народних депутатів VІІІ скликання. Проте, показав серйозні результати роботи. У 2017 році народний депутат від Радикальної партії вибив на свою рідну область 50 мільйонів гривень субвенцій - це рекордна сума. Більше за нього з бюджету на область не вибивав ніхто.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко регулярно відвідує Рівненщину і підтримує всі ініціативи місцевих депутатів спрямовані на підвищення рівня життя громадян.

«Рівненська обласна організація є однією з найактивніших в Україні, і в цьому велика заслуга голови обласної організації - Оксани Лозової. Хочу також відмітити роботу депутатів обласної ради: Ковальчука Володимира, Свисталюка Сергія, Білика Юрія, Васильєва Олександра, Воронко Тетяни, Женевського Сергія, , Сайчука Андрія, Ширяєва Олександра, Юзепчука Віктора. Також плідно працюють фракції нашої політичної сили у радах різного рівня на Рівненщині. Зокрема, фракція у Рівненській міській раді під головуванням Романа Стасюка. Ми підтвердили нашу ефективність реальними справами і продовжимо боротись за те, щоб жителі Рівненщини і всієї України мали роботу, достойну зарплату і гідний рівень життя. Але для цього нам потрібна ваша підтримка. Незабаром відбудуться вибори до об’єднаних територіальних громад. Я закликаю мешканців Рівненщини обирати депутатами активістів Радикальної партії. Це дасть змогу швидше вирішувати соціальні і економічні проблеми громад», - наголосив Ляшко.

Результати роботи Радикальної партії і справді може відчути кожен мешканець Рівненщини. У 2016 році команда Ляшка вибила 10 мільйонів гривень на об’єкти інфраструктури області. У 2017 – 50 мільйонів гривень. Десятки дитячих садочків, шкіл, лікарень та будинків культури отримали нове життя завдяки РПЛ.

Цього року кошти було виділено на виконання таких робіт:

- реконструкція приймального відділення та поліклініки Рівненської обласної дитячої лікарні;

- капітальний ремонт дороги в селі Грушвиця Перша Рівненського району;

- будівництво централізованої мережі господарсько – питного водопостачання на території села Вишеньки, Острозького району;

- утеплення фасаду Квасилівського дитячого садочка;

- капітальний ремонт будівлі Устянської ЗОШ в Корецькому районі;

- ремонт музичної школи в місті Здолбунів;

- капітальний ремонт школи в селі Більська Воля Володимирецького району;

- реконструкції клубу в селі Миротин Здолбунівського райну;

- капітальний ремонт асфальтового покриття по вулиці Котляревського в місті Костопіль;

- капітальний ремонт дитячого садочку в селі Шубків Рівненського району;

- ремонт даху в школі села Воскодави Гощанського району;

-ремонт покрівлі будинку культури села Івачків Здолбунівського району;

- капітальний ремонт будівлі Березнівської ЗОШ №2;

- ремонт та благоустрій пам’ятника воїнам в селі Велика Омеляна Рівненського району;

- капітальний ремонт даху школи в селі Мнишин Гощанського району, заміна покрівлі;

- вікон та дверей в будівлі клубу в селі Сухівці Рівненського району;

- заміна вікон в школі села Ремчиці Сарненського району;

- капітальний ремонт приміщення школи в селі Поляна цього ж району.

Усі ці об’єкти гостро потребували ремонтів. Завдяки команді Радикальної партії мешканці Рівненщини зможуть навчати своїх дітей у теплих та затишних школах, отримувати більш якісні медичні послуги та відпочивати у сільських клубах. Також Андрій Лозовий працює над тим, щоб Національний університет Острозька академія отримав з держбюджету 75 мільйонів гривень на побудову нового навчального корпусу. Вже в цьому році для університету було виділено перший транш у розмірі 15 мільйонів гривень.

Отже разом за два роки Рівненщина отримала 135 мільйонів гривень.

«Моє серце віддане нашій Рівненщині, тому докладаю усіх зусиль, щоб бути корисним для рідного краю. - розповідає Андрій Лозовий, - Те, що ми зробили вже - це лише початок. Наша команда і у Верховній Раді, і на місцях бореться за добробут громадян і продовжує добиватися, щоб у кожного українця була робота, гідна зарплата і пенсія, впевненість у завтрашньому дні».

07.09.2017Валентина Добровольська



Рівне-Ракурс №10 від 07.09.2017p. 
На головну сторінку