Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №268 від 30.11.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Приватна справа

Відпочивати з природою

Відпочивати з природою

Найцінніші поради - безкоштовні

27 листопада Рівненська обласна організація Всеукраїнської громадської організації “Українська Організація Маркетингу” запросила представників провідних регіональних ЗМІ на партнерську зустріч “Історії успіху підприємців Рівненщини”. Її учасникам були презентовані фотоальбом про успішних підприємців Гощанського району та сайт “Зелений туризм Рівненщини”.

Захід пройшов у рамках проекту “Підтримка підприємництва в Демидівському, Гощанському та Сарненському районах області” за фінансового та організаційного сприяння фондів “Євразія” та імені Стефана Баторія, Головного управління економіки Рівненської облдержадміністрації та обласного центру зайнятості. Як повідомив голова РОО ВГО “Українська Асоціація Маркетингу” Олександр ГЛАДУНОВ, учасниками проекту є діючі підприємці, представники малого та середнього бізнесу, безробітні, що розпочинають власний бізнес, власники агросадиб зеленого туризму, представники влади, які взаємодіють із бізнесом.

Учасники зустрічі вважають, що головне для ведення власної справи - це уміння мислити і діяти відповідно до законів ринку. “Ми щасливі люди, - вважає приватний підприємець із Гощі Петро ГОЛОВАЙЧУК, - бо живемо улюбленою справою, займаємося тим, що приносить не лише задоволення, а й прибуток, дарує натхнення нам особисто і є важливим для людей, для держави”.

30.11.2006Олесь ДУБОВИК



Рівне-Ракурс №10 від 30.11.2006p. 
На головну сторінку