Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №831 від 12.10.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Гарбузові цукати – смачна альтернатива цукеркам

Гарбузові цукати – смачна альтернатива цукеркам

Готується гарбузові цукати дуже просто та відносно швидко.

Не пошкодуйте зусиль і часу – гарбузові цукерочки з легким ароматом апельсина того варті.

Інгредієнти:

1 кг очищеного гарбуза;

1 кг цукру;

1 апельсин;

200 мл води;

цукрова пудра.

Приготування:

Гарбуз порізати на шматочки.

Апельсин обдати окропом, порізати, вибрати кісточки, залити киплячою водою і варити 10 хвилин.

Цим відваром зі шматочками залити цукор і варити до повного розчинення.

Киплячим сиропом залити гарбуз і дати охолонути.

Потім варити на повільному вогні до готовності, шматочки гарбуза мають стати прозорими.

Уварені шматочки вийняти з сиропу та покласти в духовку нагріту до температури 100-160 °С. Сушити при відчинених дверцятах.

Підсушені шматочки гарбуза обсипати цукровою пудрою і скласти в баночку.

Готові гарбузові цукати можуть зберігатися у щільно закритій посудині близько 6 місяців.

12.10.2017



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2017p. 
На головну сторінку