№834 від 02.11.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Салатом з капусти вже нікого не здивуєш, але ж спробувати можна, тим більше, що огірки, томати відійшли до наступного літа, і капуста, морква та буряк наші, практично єдині, друзі-вітаміни. Так що урізноманітнюємо своє меню.
1 кг капусти
1 велика морква
1 середня цибулина
1 ст.л. міцної гірчиці
1 ст.л. цукру під ніж
1ч.л. солі (за смаком)
100 мл олії
Все просто: капусту шинкуємо, моркву натираємо, цибулю ріжемо кубиком, все змішуємо в мисці.
Гірчицю, цукор, сіль, олії доводимо до кипіння в сотейнику і кип’ятимо хвилину, відразу заливаємо овочі, перемішуємо, приминати руками не потрібно.
Залишаємо на 2 години і можна їсти, або все перекладаємо в банку і ставимо в холодильник.
Тепер ви на кілька днів забезпечені смачним, корисним салатом чи гарніром, залишиться лише швиденько приготувати щось гаряче.
Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!
02.11.2017 |
Рівне-Ракурс №10 від 02.11.2017p. На головну сторінку |