Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №834 від 02.11.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Салат з капусти з гірчичною заправкою

Салат з капусти з гірчичною заправкою

Салатом з капусти вже нікого не здивуєш, але ж спробувати можна, тим більше, що огірки, томати відійшли до наступного літа, і капуста, морква та буряк наші, практично єдині, друзі-вітаміни. Так що урізноманітнюємо своє меню.

На 1 л банку салату:

1 кг капусти

1 велика морква

1 середня цибулина

1 ст.л. міцної гірчиці

1 ст.л. цукру під ніж

1ч.л. солі (за смаком)

100 мл олії

Все просто: капусту шинкуємо, моркву натираємо, цибулю ріжемо кубиком, все змішуємо в мисці.

Гірчицю, цукор, сіль, олії доводимо до кипіння в сотейнику і кип’ятимо хвилину, відразу заливаємо овочі, перемішуємо, приминати руками не потрібно.

Залишаємо на 2 години і можна їсти, або все перекладаємо в банку і ставимо в холодильник.

Тепер ви на кілька днів забезпечені смачним, корисним салатом чи гарніром, залишиться лише швиденько приготувати щось гаряче.

Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!

02.11.2017



Рівне-Ракурс №10 від 02.11.2017p. 
На головну сторінку