№835 від 09.11.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 3 порції: Для биточків: 600гр. картоплі 1 яйце 1 велика цибулина 50гр.твердого сиру 100гр. панірувальних сухарів куркума, сушена м’ята, суміш перців Для соусу: 300гр.печериць 1 велика цибулина 100мл сметани сіль, перець
Для соусу цибулю нарізаємо на півкільцями, підсмажуємо, додаємо порізані печериці, солимо, перчимо, обсмажуємо. Коли випарується вся рідина додаємо сметану і доводимо до кипіння.
Подаємо биточки з соусом гарячими.
Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA
09.11.2017 |
Рівне-Ракурс №10 від 09.11.2017p. На головну сторінку |