№836 від 16.11.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 23 пиріжка по 50гр.: 640гр. борошна 310гр.води 8гр. свіжих дріжджів 46гр.цукру 9г.солі 70гр.яйця 70гр. жиру (смалець, масло вершкове) кімнатної температури
Готове тісто ділимо на рівні порції, даємо відпочити 10-15 хвилин і ліпимо пиріжки.
Готові пиріжки викладаємо на деко і залишаємо на 40 хвилин. Далі змащуємо збитим яйцем і випікаємо до золотистого кольору при 180 С 25-30хв.
Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайт PIKA.RV.UA
16.11.2017 |
Рівне-Ракурс №10 від 16.11.2017p. На головну сторінку |