Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №837 від 24.11.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Мариновані шампіньони

Мариновані шампіньони

На 500 гр. грибів: 400мл води 4ст.л. оцту (9%) 2ст.л. цукру 1ч.л.солі 1ч.л. гірчиці в зернах 1 бутон гвоздики 5-6 горошин чорного перцю лавровий листочок

Гриби чистимо, промиваємо, і відварюємо 10-15. Відкидаємо на сито, даємо охолонути. Для маринаду у 400мл води додаємо всі складові, доводимо до кипіння, додаємо гриби і тримаємо при мінімальному кипінні 10 хвилин. Гриби з маринадом виливаємо в банку і закриваємо.

Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA

24.11.2017



Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2017p. 
На головну сторінку