Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №837 від 24.11.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

«БПП «Солідарність» отримала переконливу перемогу на виборах голів ОТГ

«БПП «Солідарність» отримала переконливу перемогу на виборах голів ОТГ

Центральна виборча комісія оприлюднила остаточні результати виборів голів об’єднаних територіальних громад, що відбулися 29 жовтня цього року. Серед політичних партій найбільше керівників об’єднаних територіальних громад матиме «БПП «Солідарність», яка отримала перемогу в 60-ти громадах. ВО «Батьківщина» перемогла в 14-ти громадах, а партія «Наш Край» в 5-ти.

Найбільше головами ОТГ обрано кандидатів, які на виборах балотувалися шляхом самовисування. Однак 55 переможців - самовисуванців йшли на вибори за активної підтримки БПП.

«Перемога кандидатів від Партії БПП «Солідарність» по всій Україні вкотре продемонструвала підтримку реформи децентралізації, яку ініціював Президент Порошенко. Адже саме під цими гаслами йшли наші кандидати», – зазначив керівник Секретаріату Партії, народний депутат України Максим Саврасов.

Загалом перемогу отримують 115 кандидатів від партії «БПП «Солідарність», або 57,2% від загальної кількості обраних голів.

Нагадаємо, що 29 жовтня цього року на Рівненщині відбулися перші вибори до 5-х територіальних громад області: Демидівській та Клеванській селищних, Ярославицькій, Немовицькій та Тараканівській сільських ОТГ. За результатами виборів у трьох виборчих округах було оголошено перевибори, які відбулися в неділю 19 листопада.

На двох з трьох округів, де відбувалися перевибори перемогу отримали кандидати від партії “БПП “Солідарність”. Так, у виборчому окрузі № 8 до Демидівської ОТГ виборці більшістю голосів підтримали першого заступника голови райдержадміністрації, кандидата від БПП Петра Шелеста, а в окрузі № 22 до Немовицької громади перемогла старший майстер лісу ДП “Сарненське лісове господарство» Наталія Мастерко, яка балотувалася від БПП.

У виборчому окрузі № 11 до Демидівської ОТГ перемога – за кандатом-самовисуванцем.

24.11.2017



Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2017p. 
На головну сторінку