№838 від 30.11.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 1 кг готового карбонату: 1,1 кг свинячого філе з тоненьким прошарком жиру 1ст.л. солі 1ч.л. цукру 1ч.л. меленого чорного перцю 1 головка часнику 1 ч.л. копченої паприки (можна звичайної)
Практично готовий карбонат обмазуємо сумішшю часнику і паприки і залишаємо в духовці, яку виключили. Там м’ясо відпочиває годину. Тоді виймаємо його, охолоджуємо при кімнатній температурі і залишаємо в холодильнику на 12 годин.
30.11.2017 | Корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA |
Рівне-Ракурс №10 від 30.11.2017p. На головну сторінку |