Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №839 від 07.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Маринований стейк ескалара

Маринований стейк ескалара

На 6-8 порцій: 1 стейк ескалара (приблизно 400гр.) 1 велика цибулина 1ст.л.солі крупного помолу 1ч.л.цукру +1 ст.л.цукру 1ст.л. оцту (9%)

Для початку рибу розморожуємо, промиваємо, просушуємо рушничком. Сіль і 1ч.л. цукру, перемішуємо, обсипаємо рибу і кладемо в лоточок. Ставимо в холодильник на 12 годин. За цей час рибу кілька разів перевернути з одного боку на другий.

Цибулю ріжемо найтоншими кільцями чи напівкільцями, додаємо 1ст.л.цукру і оцет, проминаємо руками, даємо постояти хвилини 40. Потім злегка віджимаємо від маринаду.

Готовий ескалар промиваємо, просушуємо рушничком, нарізаємо пластівцями, додаємо мариновану цибулю, перемішуємо і даємо відпочити ще години дві. Тоді заправляємо запашною соняшниковою олією.

07.12.2017



Рівне-Ракурс №10 від 07.12.2017p. 
На головну сторінку