№839 від 07.12.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 6-8 порцій: 1 стейк ескалара (приблизно 400гр.) 1 велика цибулина 1ст.л.солі крупного помолу 1ч.л.цукру +1 ст.л.цукру 1ст.л. оцту (9%)
Цибулю ріжемо найтоншими кільцями чи напівкільцями, додаємо 1ст.л.цукру і оцет, проминаємо руками, даємо постояти хвилини 40. Потім злегка віджимаємо від маринаду.
Готовий ескалар промиваємо, просушуємо рушничком, нарізаємо пластівцями, додаємо мариновану цибулю, перемішуємо і даємо відпочити ще години дві. Тоді заправляємо запашною соняшниковою олією.
07.12.2017 |
Рівне-Ракурс №10 від 07.12.2017p. На головну сторінку |