Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №841 від 21.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Світовий банк оголосив закупівлю обладнання для районних лікарень Рівненщини

Світовий банк оголосив закупівлю обладнання для районних лікарень Рівненщини

У 2018 року кардіологічні відділення районних лікарень Рівненської області зможуть отримати сучасне кардіологічне діагностичне та лікувальне обладнання. Закупівлю цього обладнання оголосило обласне управління охорони здоров’я в рамках реалізації проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» на Рівненщині.

Зокрема, за словами керівника групи консультаційної підтримки проекту на Рівненщині Сергія Рибачка наразі для кожного кардіологічного відділення кожної районної лікарні області планують закупити сучасне діагностичне та лікувальне кардіологічне обладнання.

- У наступному році кожен район Рівненщини отримає: кардіологічний ультразвуковий сканер, дефібрилятор-монітор, електрокардіограф 12-канальний з автоматичною обробкою даних, прилад для цілодобового Холтерівського моніторування з ЕКГ та АТ з програмним забезпеченням, систему для проведення тредміл-тесту, апарат для експрес-визначення тропоніну, D-дімеру та інших кардіо-маркерів. Це дозволить суттєво покращити як діагностику так і лікування пацієнтів з хворобами системи кровообігу, - розповів Сергій Рибачок.

Разом з цим Сергій Рибачок зазначає, що наразі закупівля проводитиметься за правилами Світового банку по процедурі міжнародних конкурсних торгів. Тож очікується участь як українських так і іноземних компаній. Пропозиції до участі в торгах приймаються в обласному управлінні охорони здоров’я до 14 лютого 2018 року.

21.12.2017



Рівне-Ракурс №10 від 21.12.2017p. 
На головну сторінку