№844 від 18.01.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 4 порції: 1 подвійне куряче філе 200гр. винограду 2 середні цибулини 250гр. майонезу
Цибулю ріжемо кубиками, присипаємо 1ст.л. цукру, розминаємо рукою, щоб пішов сік, додаємо 2 ст.л.оцту, залишаємо на 30 хвилин. Промиваємо.
На дно салатника викладаємо дрібно порізане філе, промазуємо майонезом, викладаємо цибулю і теж промазуємо майонезом.
Кожну виноградинку ріжемо навпіл і викладаємо зрізом на майонез. Даємо настоятися протягом години в холодильнику.
18.01.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 18.01.2018p. На головну сторінку |