№847 від 08.02.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 4 порції: 1 яйце ¼ ч.л.солі 150-180гр.борошна 2ст.л.горілки
Отже, яйце збиваємо виделкою з сіллю, додаємо горілку і 150гр. борошна, вимішуємо тісто, воно має бути крутим, але еластичним. За потреби додаємо ще борошно.
Тісто кладемо в пакет і залишаємо в холодильнику на 1 годину.
Холодне тісто розкачуємо якнайтонше, ріжемо довільної форми. Обсмажуємо в олії до впевнено-золотистого кольору. Готується хмизок миттєво. Гарячий хмизок викладаємо на паперовий рушничок, щоб уввібрати зайву олію. Коли випічка повністю охолоне, щедро присипаємо цукровою пудрою.
Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA
08.02.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 08.02.2018p. На головну сторінку |