№848 від 16.02.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 25 млинців: Для опари: 150 мл теплого молока, 150 г борошна (просіяти), 10гр. свіжих дріжджів Для тіста: 2 яйця (розбілити на білки і жовтки) 150 г борошна, 50 г масла, розтопленого 1 ст.л цукру 1ст. молока (може знадобитися більше) дрібка солі Для пряних яблук: 2-3 кисло-солодких яблука 25 гр.масла 50гр. цукру ванільний цукор, кориця, дрібка мускатного горіха
В готову опару додаємо жовтки, цукор, розмішуємо і додаємо борошно, вийде доволі густе тісто, тепер розводимо його молоком до потрібної консистенції. Краще розвести спочатку стаканом, додати акуратно збиті до стійких пік млинці і за потреби ще додати молока за потреби. Випікаємо млинці на сковорідці на середньому вогні.
Для пряних яблук почистити та порізати яблука, на сковорідці розтопити масло, додати цукор, яблука і прянощі, тримати на вогні хвилин 5-7. Подавати відразу.
Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайт PIKA.RV.UA
16.02.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2018p. На головну сторінку |