Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №848 від 19.02.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Як вибрати район для проживання в Києві

Жити добре не в місті, а тим більше не в центральних районах, а за містом. Особливо, якщо з дитиною. Пожалійте своє здоров'я.

Ми вибрали особисто для себе ЖК "Лесной квартал", райське місце для матусь з дітками. Відчуття, що живеш в ботсаду, дуже велика кількість декоративних насаджень, завжди чистий біленький пісочок на майданчиках. ЖК в оточенні сосново-дубового лісу. Повітря захитаєшся! Загальновідома санаторна зона відпочинку. Автономна територія, що охороняється, облагороджена за всіма європейськими стандартам.На території комплексу: 2 дитячі садки, школа, дитяча школа мистецтв, інтернет-кафе, кисневий бар, ресторан, пральня, баня, фотостудія, 3 продуктових магазини, магазин дитячого одягу, відділення банків, аптека, поліклініка, паркінг, фітнес-центр з тренажерно-спортивним залом, поле для мініфутболу та тенісні корти, свій ЖЕК. У 5 хв. ходьби від комплексу супермаркет, дитсадок, центр дитячого розвитку, овочева і м'ясна лавки, книжковий магазин для дітей. І ще багато інших.

Досить один раз приїхати в комплекс, щоб назавжди в нього закохатися.

Новые ЖК «Лесной квартал» и «Крона Парк» в Броварах: что можно узнать о качестве, ценах и особенностях жилья в отзывах инвесторов

За результатами опитування, перше місце в рейтингу займає Вишгород з результатом в 16%, на другому місці - Ірпінь, за нього проголосувало 11% читачів, на третьому місці - Буча з результатом в 9%.

Читайте також: Як змінилися ціни на однокімнатні квартири в Київській області за квартал

Також привабливими для життя є такі райони:

Бровари - 7%;

Пуща-Водиця - 7%;

Вишневе - 5%;

Нові Петрівці - 5%;

Конча-Заспа - 5%;

Софіївська Борщагівка - 4%;

Українка - 4%.

Менше голосів набрали:

Ворзель - 3%;

Петропавлівська Борщагівка - 2%;

Чайки - 2%;

Чабани - 2%;

Бориспіль - 2%;

Коцюбинське - 2%;

Крюківщина - 2%;

Ходосівка - 2%;

Боярка - 2%;

Білогородка - 2%.

Найменший рейтинг привабливості у наступних районів:

Обухів - 1%;

Чубинське - 1%;

Гатне - 1%;

Гостомель - 1%;

Петрівське - 1%;

Тарасівка - 0%.

Читачі відстоюють свою думку щодо привабливості районів. «А хіба не Вишневе? По-перше, ближче до Києва і звідти набагато більше можливості дістатися до міста. Крім маршруток, ще багато електричок, хоча залізниця посеред містечка, скоріше, мінус. Можливо, Вишгород більш зелений. Але його дістала радіація свого часу, а в Вишневому фон ніколи не був високим »- написав на форумі користувач Yalik.

Є думки і в підтримку Ірпеня. «Я за Ірпінь в зв'язку з будівництвом Нової траси. Дістатися до Києва можна всього за 7 хвилин)) тим більше Ірпінь вже кілька років вважався курортним містом, а щодо цін-можна придбати, наприклад, будинок-дуплекс за 96 тис. у.о. ) », - впевнений користувач Alex N.

Опитування буде проводитися протягом усього року, і кожен зареєстрований читач може проголосувати за будь-яку кількість районів, які він вважає привабливими для життя. Протягом 2016 року можна змінити свій вибір.

19.02.2018



Рівне-Ракурс №10 від 19.02.2018p. 
На головну сторінку