Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №850 від 01.03.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

“ОДЕК” зіграв в результативну нічию з четвертою командою другої професійної ліги

Поки наші обласні футбольні чиновники та міська влада котрий рік розповідають про будівництво футбольної інфраструктури в місті, не тільки стадіону, але й поля зі штучним покриттям, флагман обласного футболу оржівський “ОДЕК”, не дивлячись на погоду, подолав чергових півтисячі кілометрів, щоб провести один єдиний контрольний поєдинок, щоб краще підготуватися до літнього футбольного сезону. Цього разу оржівська команда їздила до Львова, де на синтетичному газоні ФК “Львів” зіграла з цією командою, яка після першого кола посідає четверте місце в другій професійній лізі.

Вже на десятій хвилині гості пропустили курйозний гол. Юрій Кособуцький вже перехоплюючи м’яча послизнувся та впав, а м’яч зрадницьки перескочив голкіпера та закотився у ворота – 1:0. Окрім цього моменту, загалом перша половина пройшла за рівної боротьби, і нечисленні уболівальники голів до перерви більше не бачили.

На початку другого тайму, на 52 хвилині, атака господарів завершилась навісом на дальню стійку, де першим на м’ячі опинився львів’янин, і це 2:0. Надалі вже більш активно та упевненіше грав саме “ОДЕК”. Оржівці все частіше опинялися на вістрі атаки, і дуже часто виходили на ударні позиції, але, замість того, щоб спробувати вдарити по воротах суперника, футболісти продовжували пасуватися, ніби прагнучи завести м’яч у ворота. І все-таки на 61 та 64 хвилинах дві швидкі атаки правим флангом результативно завершив Павло Таргоній, оформивши дуже швидкий дубль. Надалі гра проходила на зустрічних курсах, але жодній з команд так і не вдалося забити переможний гол, тож, у підсумку, бойова та результативна нічия – 2:2.

В першу суботу весни, третього березня, “ОДЕК” знову вирушить до сусідньої області, тепер до Хмельницька, де знову зіграє з лідером другої професійної ліги України, “Агробізнесом”. Нагадаємо, що ці команди зустрічалися тиждень тому, і тоді хмельниччани були сильнішими 3:1.

www.fcodek.org

01.03.2018



Рівне-Ракурс №10 від 01.03.2018p. 
На головну сторінку