Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №852 від 15.03.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Студенти Рівненщини розроблятимуть проекти для ОТГ

Рівненський Центр розвитку місцевого самоврядування та громадська організація «Рівненський центр маркетингових досліджень» оголосили про проведення регіонального конкурсу студентських проектів «Розвиток територіальних громад»

Він буде проводитися з 1 березня по 15 квітня цього року.

У конкурсі можуть брати участь студенти вищих навчальних закладів України незалежно від форм власності та підпорядкування, у тому числі й іноземці.

«Таке творче змагання розпочато з метою активізації навичок проектного менеджменту та студентської підприємницької діяльності задля розвитку об›єднаних територіальних громад», – повідомив під час презентації експерт Центру Тарас Микитин.

За його словами, об’єднані територіальні громади потребують таких розробок, які б дали змогу поліпшити, зокрема, сферу виробництва на місцях та соціальне середовище. Особливо актуальними є інновації щодо створення робочих місць.

Найкращі студентські розробки ляжуть в основу проектів, що будуть запропоновані для реалізації об’єднаними громадами задля розвитку їхніх територій.

Своєрідним посібником для конкурсантів у процесі створення проектів стане збірник праць рівненських вчених «Наукові основи та імплементація світових практик місцевого самоврядування і об’єднання територіальних громад». Його на засіданні круглого столу у Центрі розвитку місцевого самоврядування представив доктор економічних наук НУВГП Ігор Сазонець. Книга видана за сприяння Програми «U-LEAD з Європою».

15.03.2018



Рівне-Ракурс №10 від 15.03.2018p. 
На головну сторінку