|
№852 від 15.03.2018p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Для приготування коржа потрібно узяти 2 ст. л. меду, 2 ст. л. борошна та 1 яйце. Це на 1 порцію. Якщо потрібен коржик більшого розміру, то кількість можна пропорційно збільшити. Коржик повинен бути середньої густоти - не розтікатися, але і не розпадатися - його консистенцію слід відрегулювати борошном. Коржик накладають, наприклад, на ділянку печінки, зверху накрити целофаном і тканиною. Якщо потрібно, компрес можна закріпити пластиром (якщо ви збираєтеся в цей час не лежати, а рухатися). Тримати коржик слід 20-40 хв, а потім викинути. На день можна ставити кілька разів такі компреси, але обов’язково нові.
Крім негативної енергії, медові коржики добре знімають біль, дають полегшення в разі мастопатії, наривів, фурункулів, запалень легенів, синуситів, ангін тощо.