Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №852 від 15.03.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В Козинській ОТГ діти зустрілися з учасницею Олімпійських ігор

В Козинській ОТГ діти зустрілися з учасницею Олімпійських ігор

На минулих ХХХІ літніх Олімпійських іграх в м. Ріо-де-Жанейро (Бразилія), які відбулися в 2016 році, найбільше спортсменів з Рівненської області були вихованцями місцевої школи легкої атлетики. Однією з її представниць є майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики Світлана Станко. Саме вона цього разу, завітала до Козинського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-колегіум». Її зустріч з дітьми відбулася в рамках обласного спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона».

Проведенням та організацією таких заходів на Рівненщині займаються працівники «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за участю Відділення НОК України в Рівненській області. На початку заходу вони познайомили дітей із гостею і розповіли про її кар’єру в професійному спорті. Після чого вже сама спортсменка поділилася власними секретами успіху і акцентувала особливу увагу на процесі тренувань. Також, вона трішки відкрила їм закулісся Олімпійських ігор. Розповіла про життя олімпійців під час змагань, їхнє дозвілля і процес адаптації до нового клімату.

Звісно, подібні бесіди і відповіді на запитання дуже корисні та важливі для дітей, але й фізичні вправи не менш цікаві підростаючому поколінню. Особливо коли їх проводить учасниця Олімпійських ігор. Так на розминку, Світлана підготувала для них комплекс вправ, який вона сама завжди виконує перед початком тренувань. Ці вправи дозволяють якісно і швидко розігріти м’язи перед навантаженнями. На завершення гостя відзначила трьох переможців конкурсу спортивного малюнку, після чого настав час для тривалої фотосесії з дітьми.

15.03.2018



Рівне-Ракурс №10 від 15.03.2018p. 
На головну сторінку