№852 від 15.03.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Сіллю, яка насичена ароматом лимона або свіжих трав, можна приправити будь-яку страву перед приготуванням або прямо в тарілці.
Пропонуємо кілька варіантів приготування ароматизованої солі.
Лаймова сіль з кумином:
100 грам солі; 1 ч.л. кумина; цедра 1-го лайма; 1 ч.л. гранульованого часнику
Сіль, цедру лайма, часник і кумин помістити в блендер і змолоти.
Пересипати в баночку для спецій.
Така ароматизована сіль відмінно підходить до риби і бобових.
Цитрусова сіль з розмарином:
100 грам солі; цедра 1-го лимона; цедра 1-го апельсина; велика гілка розмарину, тільки голочки
Сіль, цедру лимона та апельсина і розмарин помістити в блендер і змолоти. Пересипати в баночку для спецій.
Можна використовувати для приготування м’яса, риби, посипання овочів перед подачею, в стравах італійської кухні. А як смачно посипати такою сіллю звичайну печену картоплю!!
15.03.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 15.03.2018p. На головну сторінку |