№852 від 15.03.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 10-15 тістечок: Крем «Вершкова карамель» 4 гр. желатина 24 гр. води 90 гр. цукру 1 ч.л. лимонного соку 120 гр. вершків 35%, гарячих 60 гр. вершкового масла 180 гр. вершків 35%, холодних Заварне тісто 80 гр. молока 80 гр. води 55 гр. вершкового масла 1 ст.л. цукру 1 дрібка солі 90 гр. борошна 3 яйця
Для карамельного крему замочуємо желатин у воді. В каструльці нагріваємо цукор з лимонним соком до янтарного кольору, додаємо вершки (ГАРЯЧІ!), перемішуємо до однорідності, додаємо по шматочку вершкове масло, знімаємо з вогню, перемішуємо. Як крем стане приємно-гарячим, додаємо желатин, розмішуємо, охолоджуємо до кімнатної температури. Збиваємо холодні вершки до стійких пік і підмішуємо до крему.
Тепер можна начиняти еклери. Зверху прикрашаємо залишками крему або улюбленою глазур’ю.
15.03.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 15.03.2018p. На головну сторінку |