Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №853 від 22.03.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

В Рівному стартувала “Школа дебатів”

В Рівному стартувала “Школа дебатів”

Всеукраїнський проект “Школа дебатів” вже працює в більшості областей України. Днями стартував він і у Рівному та зібрав близько 30-ти учасників. Співорганізаторами заходу виступили ГО “Солідарна молодь” та Міжнародний економіко-гуманітарний університет.

Проект довгостроковий, він розрахований на 8 семінарів. Учасники зможуть послухати теорію про те, яким чином дебатувати, які правила гри дебатів, а також зможуть спробувати себе в ролі дебатерів на різну тематику.

У Рівному перший семінар вступним словом відкрили Генеральний секретар ГО “Солідарна Молодь”, керівник проекту “Школа дебатів” Дінара Ґабібуллаєва та керівник молодіжного крила партії “БПП “Солідарність” на Рівненщині Максим Волович.

“Школа дебатів направлена на розвиток у молоді навичок аргументуванні, переконанні та позиціонуванні. Оскільки нині молодь має знати, як доносити думку до виборця та своїх друзів”, - зазначила Дінара Ґабібуллаєва.

За словами Максима Воловича на Рівненщині “Солідарна молодь” активно працює зі студентами та молоддю.

“Ми зацікавлені, щоб в Україні формувався якісно новий прошарок молоді, саме якісно новий. У нас дуже багато проектів, аж 6 всеукраїнських проектів. Будемо працювати в подібному форматі й далі”, - розповів Максим.

Учасники Всеукраїнського проекту “Школа дебатів” в Рівному упродовж двох місяців будуть пізнавати ази публічної дискусії. Потім молодь чекають практичні заняття. Після чого кращі учасники створять дискусійний клуб і поїдуть на всеукраїнський турнір з дебатів.

22.03.2018



Рівне-Ракурс №10 від 22.03.2018p. 
На головну сторінку