Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №854 від 29.03.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

В Дубровиці знову спортивне свято

В Дубровиці знову спортивне свято

Останніми роками невпинно зменшується кількість часу, який молоде покоління проводить на свіжому повітрі за спортивними активностями. Аби трохи виправити цю тенденцію, в Рівненській області вже декілька років поспіль проводиться конкурс «Зимова фортеця». За його правилами кожен дошкільний навчальний заклад, змагається з іншими у вмінні будувати красиві, а головне великі фортеці зі снігу. Дітям у цьому допомагають їхні вихователі, та навіть батьки. А найкращі фортеці міст, районів та ОТГ, отримують шанс поборотися за нагороди у фінальному (обласному) етапі змагань.

Організацією цього конкурсу та визначенням переможців і призерів займається комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Цього разу друге місце серед всіх ДНЗ виборов Дубровицький дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) комбінованого типу № 5 «Світлячок». Аби нагородити призерів, гості завітали до них не тільки з відзнаками за високі здобутки, а й з програмою командних конкурсів в рамках спортивно-масового заходу «Перший старт».

Тут малечі запропонували позмагатися у естафетах «Фітбол», «Флорбол», «Тунель» та багатьох інших. Кожну юну команду протягом усіх стартів підтримувала величезна кількість їхніх друзів та вихователів, які прийшли подивитися на змагання. Тому звісно, що ніхто не збирався поступатися і кожен новий етап змагань супроводжувався гучними скандуваннями назв команд. Мабуть найголосніше вболівальники підтримували команду «Калинка», яка в жодній естафеті не посіла місце нижче другого, що в загальному підсумку вивело їх на найвищу сходинку п’єдесталу.

Завершився захід врученням нагород навчальному закладу за друге місце в обласному конкурсі «Зимова фортеця». Не залишилися без своїх відзнак і команди, які посіли призові місця в естафетах. Їм були вручені іменні дипломи, та подарунки від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

29.03.2018



Рівне-Ракурс №10 від 29.03.2018p. 
На головну сторінку