№855 від 05.04.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На одну форму 500гр. 200гр. борошна 10гр. свіжих дріжджів 2 яйця (ХОЛОДНІ) 50гр. цукру 100гр. вершкового масла кімнатної температури 3 гр. солі Перетираємо дріжджі з борошном, додаємо цукор, сіль, яйця, замішуємо тісто. Під час замішування додаємо масло невеликими шматочками. Для емульсії: 2 яйця 50гр. оливкової олії
Холодне тісто викладаємо у ПАПЕРОВУ форму (готова паска настільки ніжна, що з іншої ви її просто не виймете) і даємо підійти при кімнатній температурі ще 2-2,5 години. Випікаємо при 180С 30-40 хвилин, до проби на суху паличку. Готову паску обережно виймаємо з духовки і відразу кладемо боком або на подушку, або на рушник і даємо повністю охолонути, тільки тепер її можна взяти в руки і за бажанням зняти форму. Прикрашаємо на свій смак.
05.04.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 05.04.2018p. На головну сторінку |