Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №855 від 05.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В Рокитнівському районі спортивне свято

В Рокитнівському районі спортивне свято

Щорічно, з початком весни в Рівненській області відбувається нагородження переможців і призерів зимових конкурсів. Цього року з Рокитнівсього району одразу два навчальні заклади зуміли увійти до трійки кращих у своїх категоріях. В обласному конкурсі «Сніговик FEST» Дубнівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Рокитнівської районної ради посів третє місце, а Масевицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Рокитнівської районної ради виборола бронзу в конкурсі «Зимові рекорди» серед загальноосвітніх навчальних закладів у розділі «Лижі».

Саме на базі останньої і відбулося урочисте нагородження, яке провели працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. Організатори вручили призерам іменні дипломи, кубки та спортивні подарунки, які допоможуть готуватися до наступних спортивних баталій.

Окрім цього, для місцевих дітей гості провели ще й командні змагання в рамках фестивалю здорового способу життя. Напередодні, вчителі сформували зі школярів приблизно рівні за силою команди. Тому, на кожній дистанції між першим і останнім місцем різниця була в лічені секунди. Але саме ці секунди допомогли переможцю випередити суперників. Цього разу удача була на боці команди «Спортсмени», які ні разу не зайняли в естафетах місце нижче третього і в результаті, все ж на трішки, але випередили інші команди. За що також отримали відповідні нагороди.

05.04.2018



Рівне-Ракурс №10 від 05.04.2018p. 
На головну сторінку