№856 від 12.04.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
1 кг мороженої кільки 4 середні цибулини 4 середні морквини 300 мл томатного соусу 1ст. води лавровий лист, чорний перець, сіль за смаком
Цибулю порізали, підсмажили, моркву натерти, додати до цибулі, теж підсмажили (все буквально по 2-3 хвилини), додали соус, воду, лавровий лист, виправили на сіль-перець і тушкуємо 15-20 хвилин під кришкою на маленькому вогні. Все пробиваємо блендером, вертаємо в сковорідку, додаємо рибу, злегка перемішуємо і прогріваємо на маленькому вогні 5 хвилин.
Більше корисної інформації та цікавих рецептів можна знайти на сайті PIKA.RV.UA
12.04.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 12.04.2018p. На головну сторінку |