Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №857 від 19.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Рівному - нову транспортну схему

11 квітня міський голова Рівного Володимир Хомко та ректор Національного університету водного господарства та природокористування Віктор Мошинський  підписали меморандум про співпрацю в галузі мобільності транспортної схеми руху усього комунального транспорту.

Міський голова Рівного зазначив: «Як вже не раз заявляв, бачу магістральний шлях розвитку пасажирських перевезень у місті в створенні єдиної транспортної компанії, яка об’єднувала всі види комунального транспорту. Міська влада запланувала довести кількість тролейбусів приблизно до сотні. Далі під ті ж критерії авто електротранспорту купувати екологічно чисті автобуси. Це можуть бути  електробуси або автобуси на стисненому чи скрапленому газі. В контексті цих змін, а також у зв’язку з тим, що з часом буде введена адресна монетизація пільг на перевезення, актуальним є створення єдиної транспортної схеми руху усього комунального транспорту. 

Крім того, будуть залучені кращі кадри університету, а також громадські активісти і фахівці цієї галузі, які повинні, в кінцевому результаті в результаті аналітичної роботи та виявлення побажань мешканців міста Рівного, створити схему транспортних маршрутів та вказати скільки та якого транспорту оптимально потрібно для міста. Вказана робота ляже в основу стратегічного планування щодо розвитку пасажирських перевезень у місті».  

19.04.2018



Рівне-Ракурс №10 від 19.04.2018p. 
На головну сторінку