Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №857 від 19.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Маріуполь» - «Верес» 2:0

«Маріуполь» - «Верес» 2:0

Пропустивши швидкий гол від В`ячеслава Чурка, рівняни не зуміли переламати хід зустрічі. У другому таймі перевагу господарів подвоїв Андрій Тотовицький, а наш Роман Карасюк не реалізував одинадцятиметровий удар...

ФК «Маріуполь» - «Верес» (Рівне) 2:0 (1:0)

Чемпіонат України з футболу, Прем’єр-ліга, 27-й тур

14 квітня 2018 року, Маріуполь, стадіон імені Володимира Бойка.

Арбітр — Дмитро Бондаренко (Одеса)

Асистенти — Денис Шундрик (Сімферополь), Євген Петраков (Київ)

4-й арбітр — Микола Балакін (Київська обл.)

Спостерігач арбітражу - Василь Мельничук (Сімферополь)

Голи: Чурко (3), Тотовицький (61)

Попередження: Яворський (45), Дава (49), Ігнатенко (85), Демірі (86) – Западня (82)

На 85-й хвилині Карасюк не забив пенальті.

«Маріуполь»: Гальчук (К), Кирюханцев, Яворський, Дава (Білий, 56), Демірі, Дедечко, Піхальонок (Ігнатенко, 76), Мишньов, Болбат (Тищенко, 83), Чурко, Тотовицький. Запасні: Левченко, Діденко, Насонов, Арендарук. Головний тренер – Олександр Бабич.

«Верес»: Бандура, Борзенко (К) (Приймак, 67), Адамюк, Каменюка, Сімінін, Кожанов, Западня, Карасюк, Каленчук, Степанюк, Куліш (Морозенко, 17). Запасні: Сарнавський, Лук`янчук, Мягков, Жуліо Сезар, Пепі. Головний тренер – Юрій Свірков.

Рівненський «Верес» програв важливий матч у боротьбі за місце в єврокубковій зоні.

Поєдинок «Маріуполь» - «Верес» із тих, про які говорять, що це матч за шість очок. Причому переможець не лише закріплявся на п’ятій позиції, але й наближався до четвертого місця.

Початок зустрічі став холодним душем для «Вереса». На 3-й хвилині Борзенко вибив м’яч зі штрафного майданчика головою на маріупольця Чурка. Той зробив кілька кроків, пробивши без шансів для Бандури – 1:0.

До перерви рівняни мали щонайменше три моменти, щоб відігратися, і всі вони були в екс-гравця «Маріуполя» Кожанова. Спочатку Денис непогано пробив зі штрафного під поперечину, але голкіпер перевів удар на кутовий. Значно кращий момент у Кожанова був на 35-й хвилині. Пас від Западні з флангу пройшов, і півзахисник «Вереса» бив майже з одинадцятиметрової позначки – невлучно. Третій шанс у Дениса був на 41-й хвилині, але після його потужного удару м’яч пройшов над “дев’яткою”.

Другий тайм краще розпочали господарі. На 59-й хвилині хороший момент мав Кірюханцев, проте врятував Бандура. Але на 61-й хвилині «Маріуполь» таки забив. Каменюка не завадив зробити навіс з флангу Кірюханцеву, а Сімінін та Бандура не впоралися «на другому поверсі» з Тотовицький. І уродженець Сарненщини ударом головою зробив рахунок – 2:0.

Чудовий шанс забити перший гол для «Вереса» на другому етапі на 85-й хвилині мав Карасюк. Але його удар з пенальті не став проблемою для Гальчука.

Отож, «Верес» програв важливий з турнірної точки зору поєдинок, втім, боротьба на на другому етапі триває.

19.04.2018Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 19.04.2018p. 
На головну сторінку