№858 від 26.04.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На деко 30*40 см: 3 яйця 90гр.цукру 90гр. борошна варення, джем для начинки
Деко застеляємо пергаментом, розподіляємо тісто рівним шаром і випікаємо при 180С 10-15 хвилин, до золотистого кольору. Готовий рулет разом папером викладаємо на рушник і згортаємо. Залишаємо поки не охолоне. Тим часом дістаємо варення і промазуємо рулет. Так як тісто виходить дуже солодким, краще брати начинку з кислинкою.
Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA
26.04.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 26.04.2018p. На головну сторінку |