Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №858 від 26.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

У Висоцькій ОТГ відбулися спортивні змагання

У Висоцькій ОТГ відбулися спортивні змагання

Цієї зими по всій Рівненщині проходив обласний конкурс «Сніговик FEST». Під час нього учні 1-4 класів із загальноосвітніх навчальних закладів разом зі своїми батьками та вчителями ліпили сніговиків та фотографувалися з ними. Серед усіх заявлених на конкурс шкіл, організатори відібрали переможців і призерів, які зуміли збудувати найбільшу кількість красивих, високих сніговиків.

Діти з села Вербівка, які навчаються у Вербівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» стали бронзовими призерами цього конкурсу. Аби нагородити їх, до школи завітали гості з комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Окрім нагородження вони організували для дітей ще й внутрішні спортивні змагання, які мають назву фестиваль здорового способу життя. Кращих з-поміж себе тут визначали школярі одразу з чотирьох сіл, які належать до Висоцької ОТГ. Тому на кону стояли не лише призи і подарунки, а престиж всього населеного пункту.

Розпочався захід з урочистого підняття Державного Прапору під звуки гімну України, після чого був даний старт початку спортивної боротьби. Всього на учасників очікували шість командних завдань, які й визначали переможця. За підсумком естафет «Влучний кидок», «Кільця» та парного й індивідуального «Флорболу» і «Фітболу» на першому місці опинилися господарі змагань - команда «Шанс» з с. Вербівка. Срібло вибороли «Міцні горішки» з с. Висоцьк. Третім став колектив «Легіон» з с. Людинь, а на четвертому місці розташувалася команда «Адреналін» з с. Золоте.

На завершення заходу відбулося нагородження призерів конкурсу «Сніговик FEST», також усі команди-учасниці фестивалю отримали відповідно до здобутого місця нагороди та призи, які були надані Відділенням НОК України в Рівненській області.

26.04.2018



Рівне-Ракурс №10 від 26.04.2018p. 
На головну сторінку