Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №859 від 03.05.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Сімейний велопарк «Ремельський» розпочав свою роботу

Сімейний велопарк «Ремельський» розпочав свою роботу

Поблизу села Ремель, що у Рівненському районі, відбулося урочисте відкриття сімейного велопарку «Ремельський» (Новоукараїнська сільська рада).

Символічну стрічку перерізали заступник голови РДА Сергій Подолін та студентка природничо-географічного факультету Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. С.Дем’янчука.

Потому, начальник відділу культури і туризму РДА Іван Солодуха, ініціатор створення велопарку «Ремельський», голова  садового товариства «Західний» Микола Гапончук та представник МЕГУ підписали меморандум щодо здійснення науково-освітнього та екскурсійного супроводу туристичного об’єкту «Ремельський».

Першими відвідувачами велопарку стали місцеві мешканці.

Варто зауважити, що новий туристичний об’єкт входить до території «Медового кола». Організатори підготували для туристів декілька цікавинок під час відкриття.

Це чудове місце для відпочинку на природі всією родиною. До складу парку, крім велодоріжок, входить і новостворений туристично-пішохідний об’єкт «Стежка кохання». Унікальним є і наявність великої кількості мурашників, які вже об’єднали однією назвою «Країна мурашників».

Відкриття даного туристичного об’єкту стало можливим завдяки співпраці громади, місцевої, районної та обласної влади. Зокрема, маршрут був промаркований за сприяння управління культури і туризму Рівненської ОДА. Йому присвоїли номер – 6103. Виготовили та встановили 34 інформаційно-вказівних знаки і 3 інформаційних стенди. З районного бюджету на облаштування веломаршруту було виділено 33 тисячі гривень.

03.05.2018



Рівне-Ракурс №10 від 03.05.2018p. 
На головну сторінку