Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №859 від 03.05.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Лаваш

Лаваш

На 18 шт діаметром 20 см: 10 гр. свіжих дріжджів 1ст. теплої води 1ст.л. олії 1ч.л. солі 1ч.л. цукру 2,5-3 ст. борошна

Розводимо дріжджі у воді, додаємо сіль, цукор, олію, борошно (спочатку 2,5 стакана) і замішуємо тісто. Довго не місимо, тільки щоб все зібралося в кулю. Даємо відпочити хвилин 20 і вимішуємо до однорідного стану. Даємо відпочити тісту 1 годину.

Ділимо тісто на порційні шматочки, підкачуємо їх в кульки і залишаємо на 5 хвилин. Розкачуємо дуже тоненько.

Розігріваємо сковорідку без олії і смажимо кожен лавашик буквально по хвилині-півтори з кожної сторони. Готові лаваші в рушничку складаємо в стопочку. Зберігати треба в пакеті при кімнатній температурі, не більше двох діб, потім починають тверднути краї.

03.05.2018Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA



Рівне-Ракурс №10 від 03.05.2018p. 
На головну сторінку