№859 від 03.05.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 18 шт діаметром 20 см: 10 гр. свіжих дріжджів 1ст. теплої води 1ст.л. олії 1ч.л. солі 1ч.л. цукру 2,5-3 ст. борошна
Ділимо тісто на порційні шматочки, підкачуємо їх в кульки і залишаємо на 5 хвилин. Розкачуємо дуже тоненько.
Розігріваємо сковорідку без олії і смажимо кожен лавашик буквально по хвилині-півтори з кожної сторони. Готові лаваші в рушничку складаємо в стопочку. Зберігати треба в пакеті при кімнатній температурі, не більше двох діб, потім починають тверднути краї.
03.05.2018 | Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA |
Рівне-Ракурс №10 від 03.05.2018p. На головну сторінку |