Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №861 від 17.05.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

У Рівному буде ще один дитсадок

У Рівному буде ще один дитсадок

Приміщення на Дубенській, 71а готують для дошкільнят

Більше 15 років приміщення по вулиці Дубенській, 71а, що у Рівному, використовувалось не за призначенням. У будівлі, яку колись звели під дитсадок, працювали організації соціального спрямування - обласний Центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, Центр соціальної психологічної допомоги, відділення для бездомних, а також пенітенціарна служба.

«Зважаючи на серйозну потребу Рівного у додаткових дошкільних місцях, ми прийняли рішення розселити наші структурні підрозділи. Щоб компактно розселити соціальні служби, знайшли хороші незадіяні приміщення, узгодили усі паперові моменти, тож невдовзі місто зможе розпочати реконструкцію з відновлення дошкільного закладу. У майбутньому дитсадок зможе прийняти понад 200 дітей, тож відновлення його роботи дуже актуальне», - розповів голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

Соціальні служби матимуть окремі приміщення. Для фахівців обласного Центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді відвели два поверхи будівлі на вулиці Чорновола, 66.

«Умови набагато кращі, ніж були раніше – приміщення відремонтували, кабінети просторі, є окрема тренінгова кімната для батьків-вихователів», - зазначив заступник голови ОДА Віталій Ундір, який оглянув нове приміщення Центру і поспілкувався із працівниками.

«Пенітенціарна служба у минулому році вже вивільнила приміщення у зв’язку з реорганізацією. Притулок для безхатченків за декілька місяців теж матиме нову будівлю. Нині на вулиці Жоліо Кюрі, 21 триває реконструкція складських приміщень під відділення обліку для бездомних та надання послуг з харчування та облаштування на нічліг. Це один з проектів Державного фонду регіонального розвитку. У перспективі це буде один з кращих центрів для безхатченків в Україні», - розповів Віталій Ундір.

Центр соціальної психологічної допомоги розташують на вулиці Будівельників. На ремонт приміщення для людей, які перебувають у складних життєвих обставинах спрямують 2,5 мільйонів гривень, співфінансуватимуть з обласного та міського бюджетів.

17.05.2018



Рівне-Ракурс №10 від 17.05.2018p. 
На головну сторінку