Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №861 від 17.05.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Сергій Притула розповів про свої подарунки дружині

Сергій Притула розповів про свої подарунки дружині

Під час зйомок шоу «Хто зверху?» українські знамениті чоловіки розповіли, які подарунки люблять їхні дами.

Скільки відсотків жінок образяться, якщо коханий вручить їй не подарунок, а гроші на нього? На таке запитання довелося відповідати чоловічій команді шоу «Хто зверху?» (Новий канал) після перемоги в черговому випробуванні.

«Гроші, речі – яка різниця? Моя ось на всі свята гроші замовляє. І я цьому дуже радий!» - актор Студія «Квартал 95» Олександр Пікалов.

«У мене трохи не так. Моя замовляє собі певний подарунок. Каже: «Хочу ось це». І я повинен знайти це, купити і принести. Якщо раптом подарую рівноцінну суму – жахливо образиться» - ведучий Олександр Скічко.

А ось капітан чоловічої команди «Хто зверху?» Сергій Притула чесно намагався бути романтичним. Але зрозумів, що несподіваний подарунок не завжди може бути вдалим:

«Вирішив я якось подарувати своїй красиву прикрасу ручної роботи. Таку автентичну, недешеву. Приходжу ввечері додому і кажу: «Сонечко, а я до тебе маю подарунок. Мені здається, тобі так гарно буде пасувати». А вона дивиться і каже: «Давай подаруємо це твоїй мамі, то трохи для старшої жінки таке носити». Після того я зрозумів, що не вмію вгадувати подарунки. І тому зараз зразу кажу: «Купи собі щось, але то буде від мене». До речі, я і сам, коли запрошую людей на день народження, зразу натякаю: «Друзі, забудьте фразу «Не в грошах щастя». Усі здогадуються!»

17.05.2018



Рівне-Ракурс №10 від 17.05.2018p. 
На головну сторінку