№861 від 17.05.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 6 порцій: 1 ст.л. сухого молока 200 мл молока 250мл вершків від 33% 80гр. меду 50гр. сиру з голубою пліснявою 50гр. грецьких горіхів для подачі
Мед змішуємо з сухим молоком, додаємо молоко, доводимо до кипіння, розкришуємо сир, перемішуємо вінчиком, щоб сир розчинився. Даємо охолонути і ставимо в холодильник на 2 години.
Вершки збити до стійких пік, поступово додавати сирну суміш. Викладаємо готову масу в лоток і ставимо в морозилку мінімум на 4 години.
Готове морозиво при подачі обов’язково присипаємо подрібненими грецькими горіхами.
Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайт PIKA.RV.UA
17.05.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 17.05.2018p. На головну сторінку |