Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №271 від 22.12.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ялинкова мода

Новорічні шати зеленої красуні

Новорічні шати зеленої красуні

Кожного Нового року дизайнери створюють нові колекції ялинкових прикрас, адже й у новорічних ялинкових іграшок є своя мода.

Цього року не втрачають актуальності іграшки синього кольору та кольору пряженого молока. Модною залишається класика: традиційне сполучення золотого і червоного (до того ж, це кольори наступаючого року Свині). Іграшок на ялинці повинно бути якомога більше. Обов’язковим елементом, звісно, будуть різноманітні поросятка: плюшеві, гумові, глиняні, паперові.

Модними будуть і неординарні прикраси: шматочки тканини, солом’яні елементи, різноманітні орігамі з кольорового паперу. Також останнім віянням ялинкової моди є ефект засніженості зеленої красуні. Змастіть гілки звичайним канцелярським клеєм, а потім посипте їх натертим пінопластом або сіллю.

Ялинка по-європейськи

Західна мода на різдвяні ялинки, акуратно оздоблені в одному стилі, досить швидко прижилася в Україні. Європейську ялинку необхідно “витримати” в одній кольоровій гамі: срібній, золотій, синій або червоній. Але дозволяється і поєднання кольорів, наприклад: червоно-синя ялинка, або синьо-срібна. Крім цього, на європейській красуні не повинно бути нічого зайвого, ніяких саморобних іграшок. Така ялинка виглядає дуже стильно, наче зразок високого мистецтва і дизайну.

"Їстівна" ялинка

Для прикрас такої ялинки використовується тільки те, що можна з’їсти. Насамперед, це цукерки усіляких форм, розмірів і смаків, мандарини, невеличкі яблучка, болгарські перці різних кольорів, печиво, “намисто” із макаронів, курага, волоські горіхи тощо. Але варто пам’ятати, що їстівні прикраси краще чіпляти тільки на дуже міцні гілки, ближче до стовбура дерева. Перевагою такої ялинки є те, що згодом усі прикраси можна буде з’їсти.

Стандартна ялинка

Ми звикли прикрашати ялинку тими іграшками, які були куплені ще у радянські та пострадянські часи: різноманітними кульками, фігурками тварин, картонними іграшками, кольоровим дощиком, електричними гірляндами. Дітлахи люблять самі виготовляти ялинкові іграшки: паперові ліхтарики, розмальовані фломастерами фігурки казкових героїв та символи Нового року. Така ялинка виглядає дуже мило, і навіює найтепліші почуття.

22.12.2006



Рівне-Ракурс №10 від 22.12.2006p. 
На головну сторінку