Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №862 від 24.05.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Хто цього року отримав звання найспортивнішої сім’ї Рівненщини?

Хто цього року отримав звання найспортивнішої сім’ї Рівненщини?

Все більше по Україні набирає масовості звичка займатися фізичною культурою усією сім’єю. Не є виключенням і Рівненська область, де щовесни відбувається обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я» з нагоди Міжнародного дня сім’ї. Цього року він ще й співпав з Днем матері. В приміщенні Рівненської ЗОШ № 25, де й відбувалися змагання, організатори привітали всіх мам, які були учасницями заходу і побажали їм успішних виступів.

Підготовкою та проведенням фестивалю цього разу займалися управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації, управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області.

На урочистому шикуванні пролунав Державний Гімн України, після чого й розпочалися всі спортивні активності. Спершу для команд провели розігріваючу зарядку, аби підготувати учасників до сильніших навантажень. Кожній сім’ї довелося виконати п’ять спортивних естафет за підсумками яких вони набирали залікові бали, що й визначало фінальне місце кожного колективу на п’єдесталі. Окрім естафет учасники продемонстрували свої інтелектуальні здібності, даючи відповіді на питання «Олімпійської вікторини», у якій найкращою стала команда Гупаленків з Рівного.

Зрештою, золоті нагороди, а також право взяти участь у фіналі Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я», здобула команда сім’ї Чубків (с. Гільча Перша Здолбунівський район). Срібні відзнаки виборола сім’я Кучмей (м. Дубно), а третьою стала сім’я Маркелюків (м. Вараш). Завершився захід урочистим нагородженням цих команд, а переможці відсвяткувавши свою звитягу, зовсім скоро повернуться до тренувань, аби гідно представити нашу області у фіналі, який за місяць відбудеться на Волині.

24.05.2018



Рівне-Ракурс №10 від 24.05.2018p. 
На головну сторінку