Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №862 від 24.05.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Хотів відкупитись від злочинів

Мешканець Рівного скоїв низку злочинів, упевнений, що за них відкупиться. Тож пообіцяв посадовцю слідчого підрозділу рівненської поліції «винагороду», в обмін на закриття матеріалів справи. Капітан поліції повідомив про хабародавця до внутрішньої безпеки НПУ. Зловмисника затримали і помістили до ІТТ.

Радивилівським відділенням поліції Рівненщини було розпочато кримінальне провадження відносно 41-річного жителя Рівного за скоєння ним низки злочинів: порушення недоторканності житла, самовільне присвоєння владних повноважень та використання підроблених документів, печаток і штампів. Однак відповідати за свої вчинки рівненчанин не збирався. Тому з’явився до заступника начальника слідчого відділення поліції Радивилова та запропонував домовитися: поліцейський допоможе уникнути покарання та примиритися з потерпілою, натомість отримає «подяку» - 15 тисяч гривень.

Про візитера капітан поліції рапортував керівництву та Рівненському управлінню Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України. За матеріалами ВБ слідчі СУ ГУНП Рівненської області за викритим фактом розпочали кримінальне провадження.

Спільними діями працівників внутрішньої безпеки НПУ та поліції Рівненщини хабародавця затримали відразу після надання ним посадовцю поліції першої частини запропонованої суми – 10 тисяч гривень. Гроші вилучено слідчими поліції, а самого фігуранта злочину поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Найближчим часом йому буде оголошено підозру та обрано міру запобіжного заходу.

24.05.2018Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України



Рівне-Ракурс №10 від 24.05.2018p. 
На головну сторінку