№863 від 31.05.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 30 пиріжків: Тісто: 750гр. борошна 15гр. свіжих дріжджів 250мл води 250мл молока 1ст.л.цукру 2 яйця 1,5ч.л. солі Начинка: 1,5кг картоплі (нечищена) 100мл молока 100гр.масла вершкового 1 цибулина велика 1 яйце cіль, перець за смаком Олія для смаження
Поки тісто підходить робимо начинку: чистимо картоплю, ріжемо на кілька частин, додаємо сіль за смаком і варимо до готовності. На сковорідці розпускаємо все вершкове масло і підсмажуємо цибулю, порізану кубиками. З картоплі зливаємо воду, розминаємо в пюре, додаємо смажену цибулю, молоко, яйце і все дуже добре вимішуємо. Виправляємо на сіль-перець. Готова начинка нагадує ніжний крем.
Готове тісто ділимо на шматочки, підкачуємо в кульки, даємо відпочити буквально 5-10 хвилин. Формуємо пиріжки і смажимо їх в олії, так як начинка у нас готова, то це займає по кілька хвилин з кожного боку. Готові пиріжки викладаємо на паперові серветки, щоб увібралася олія.
Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA
31.05.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 31.05.2018p. На головну сторінку |