Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №865 від 14.06.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Зірки-друзі: знаменитості,

Зірки-друзі: знаменитості,

які дружать вже багато років

Міжнародний день друзів: голлівудські артисти, які дружать багато років. 9 червня, весь світ відзначав Міжнародний день друзів.

В честь цього маленького, але дуже важливого свята ми вирішили показати приклади дружби серед знаменитостей. Ми розповімо про тих, які знайомилися, оскільки були пов’язані роботою або спільними проектами, а в результаті ставали друзями.

• Вікторія Бекхем і Єва Лонгорія

Дизайнер Вікторія Бекхем, дружина Девіда Бекхема, вже багато років дружить з актрисою Євою Лонгорія. Знаменитостей часто можна побачити разом як під час публічних заходів, так і під час сімейного торжества однієї з них. Вікторія і Єва дуже часто підтримують нові проекти один одного. Так що вони вже точно можуть називати справжніми подругами.

• Бред Пітт і Джордж Клуні

Актори почали спілкуватися під час спільних зйомок у 2001 році у фільмі «Одинадцять друзів Оушена». І дійсно стали друзями в реальному житті. Після розлучення Пітта з Анджеліною Джолі, Джорджу довелося не дуже легко. Адже його діставали питаннями про подробиці розлучення його друга. І Клуні досі мовчить, але всіляко підтримує Пітта. Цих акторів теж пов’язує не тільки сфера діяльності.

• Пенелепа Крус і Сальма Хайек

Актриса познайомилися на знімальному майданчику в 2006-му році. Потім ще не раз грали разом. Але і цих актрис пов’язує не тільки робота. Вони дружать вже 12 років.

• Тобі Магуайер і Леонардо Ді Капріо

Тобі і Леонардо подружилися в кінці 80-х. Разом проходили прослуховування на ролі в кіно. І разом досягали великого успіху в кіноіндустрії. Зараз вони не просто підтримують контакт. Вони називають один одного справжнім другом.

• Сандра Буллок і Райан Рейнольдс

Цій парі дуже багато раз приписували романи. І між ними дійсно є відносини, тільки дружні. Не було і разу, щоб хтось із других половинок ревнував Сандру або Райана до їх робочих чи дружніх відносин. Скільки разів вони вже сміялися над чутками навколо них.

• Кортні Кокс і Дженніфер Еністон

Ці актриси зіграли в культовому серіалі «Друзі». Як згадували актриси, у них не було вибору, їм довелося подружитися, адже днювали і ночували на знімальному майданчику. Правда, після закінчення роботи над серіалом продовжують спілкуватися.

• Том Хіддлстон і Кріс Хемсворт

Ось ще пара акторів, які зустрілися на роботі і змогли знайти спільні теми і інтереси, які зробили їх друзями. Том і Кріс подружилися на зйомках фільму «Тор». І зараз спілкуються не менше.

14.06.2018



Рівне-Ракурс №10 від 14.06.2018p. 
На головну сторінку