№866 від 21.06.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 2 порції: Великий пучок зеленого салату 100 гр. козячого сиру (можна взяти слабосолену бринзу чи просто пресований творог) 50гр. грецьких горіхів 1 ст.л. оливкової олії Для пряної вишні: 100гр. вишні без кісточок 1 зерно кардамону, 1/4 ч.л. сумаху 2 ст.л. цукру 4ст.л. оцту, краще якісь ягідний чи фруктовий
Листя салату миємо, сушимо, рвемо руками невеликим шматками. Викладаємо на тарілку, туди ж викладаємо сир, теж порваний руками, розкладаємо вишню (сироп залишаємо) і порізані горіхи.
Для заправки до вишневого сиропу додаємо столову ложку олії, розмішуємо і розприскуємо на салат.
Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA
21.06.2018 |
Рівне-Ракурс №10 від 21.06.2018p. На головну сторінку |