Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №866 від 21.06.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На Сарненщину повертається «Олімпійське літо»

На Сарненщину повертається «Олімпійське літо»

В смт Степань Сарненського району знаходиться один з постійних учасників Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо» - ППС «Горинь». Зараз в ньому відпочиває понад 160 дітей зі всіх куточків Рівненської області. Днями до них завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Гості запросили усіх відпочиваючих на місцевий стадіон, де частина дітей сформували команди-учасниці, а решта стали однією великою групою підтримки.

За нагороди цього разу боролися півсотні школярів, а ще сотня скандували назви команд та імена її учасників. Під час кожного нового старту на колективи очікував спеціальний інвентар. Так, під час естафети «Спортивна вежа», їм потрібно було з чотирма різними м’ячами якомога швидше подолати встановлені дистанції та спорудити з них вежу, де в основі буде фітбольний м’яч, а на ньому - баскетбольний, футбольний та волейбольний.

З цим та багатьма іншими завданнями найкраще впорався колектив «Блискавка», котрий і переміг в загальному заліку. «Торнадо» трішки відстали від них і розташувалися на другому місці, а замкнули трійку призерів «Орли». В ході індивідуальних конкурсів, перші місця вибороли: Тимощук Артур, Момотюк Артем та Осіпчук Андрій. Під час нагородження всі найкращі представники командного та особистого заліку були нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та сувенірами від Відділення НОК України в Рівненській області. Також, користуючись нагодою, організатори вручили представнику відділу освіти, молоді та спорту Сарненської райдержадміністрації призи за перше місце в обласному місячнику «Спорт для всіх – спільна турбота».

21.06.2018



Рівне-Ракурс №10 від 21.06.2018p. 
На головну сторінку