Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №868 від 05.07.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Абрикосова олія доглядає за волоссям

Абрикосова олія – натуральний продукт, який отримують шляхом холодного віджиму.

Люди вже давно оцінили користь кісточки цих смачних плодів. А завдяки натуральному складу цієї олії, її дуже часто застосовують в косметичних цілях.

В абрикосовій олії містяться мінеральні речовини (наприклад, магній і калій), а також вітаміни А, В, С, F, Тобто присутні в ньому і органічні кислоти (лінолева, пальматиновая, олеїнова і т. д.). Не дивно, що цей продукт корисний для волосся!

Вона також може надавати протизапальний ефект, зволожуючий, регенеруючий, поживний та антисептичний.

Якщо постійно використовувати абрикосову олію, то ви позбудетеся від лупи, ламкості і сухості. Зачіска набуде здорового блиску, якого так не вистачає багатьом дамам! Крім того, волосся стане пружнім та шовковистим. Олія з кісточок не викликає алергії, водопоглинання у неї прекрасне, прядки залишаються легкими, а сальний блиск пропадає.

Розглянемо популярні рецепти масок з додаванням олії абрикосових кісточок. Хоча ви можете і просто розчісувати волосся дерев’яним гребінцем, злегка зволоживши його декількома краплями цього засобу. Або ж додайте пару крапель олії у свій шампунь. Але все-таки якщо у вас є вільний час, то робіть іноді і маски для волосся.

Поживна маска. Змішайте ложку олії з ложкою меду і яєчним жовтком. Розподіліть маску по всій довжині прядок, змивайте через двадцять хвилин. Курс: 5 процедур. Завдяки такій не складній масці волосся стає більш м’яким.

Для пошкодженого волосся. Тут вам допоможе суміш з абрикосової олії і соку алое. Візьміть ці суміші в рівній кількості і ретельно змішайте, додайте збитий сирий жовток. Тримайте на своєму волоссі маску не більш півгодини. Змивається маска теплою водою, шампунь використовувати не потрібно.

Для чутливої шкіри голови. Тут треба взяти столову ложку олії, додати до неї ефірне масло ромашки і пачулі (по чотири крапельки). Втираємо у шкіру голови, а потім, через півгодини змиваємо з використанням дитячого шампуню.

05.07.2018



Рівне-Ракурс №10 від 05.07.2018p. 
На головну сторінку