№272 від 28.12.2006p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Елітні напої
Все просто: батьківщина елітного напою - Франція, місто Коньяк, у легендарній провінції Шарант. Саме французи - талановиті винороби - створили унікальну класичну технологію виробництва коньяку.
Сьогодні єдине підприємство в Україні володіє професійним секретом іменитих коньячних домів. На заводі “Шустов”, який ще в 1863 році заснував Микола Шустов (постачальник вишуканого алкоголю при Дворі його Імператорської Величності), з першого дня й до сьогодні застосовують перевірену часом французьку класичну технологію. Дотримуючись її, технологи ТМ “Шустов” при перегонці виноматеріалу на спирт проводять фракційний відбір як на першій, так і на другій стадії переробки. Це дозволяє одержувати високоякісні французькі спирти для коньяку “Шустов”. На жаль, більшість вітчизняних ви!
робників коньяку усе ще працюють за застарілою схемою виробництва, де перша стадія дистиляції проходить без відбору фракцій.
Устаткування для коньячного цеху “Шустов” установлювала французька фірма “Прюло” - законодавець мод на ринку коньячного виробництва. При запуску дорогої техніки фахівці ТМ “Шустов” працювали разом із французькими виноробами. На фірмовому обладнанні “Прюло” розливають відомі коньяки “Martell”, “Хенесі”, “Ремі Мартен”.
Саме завдяки дотриманню класичної технології виробництва на дорогому французькому устаткуванні, коньяки “Шустов” відрізняються розмаїтістю відтінків аромату, складністю та багатством купажу.
28.12.2006 | Софія КОВАЛЬ |
Рівне-Ракурс №10 від 28.12.2006p. На головну сторінку |