Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №869 від 13.07.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Соліст Rammstein вперше відреагував на чутки про роман зі Світланою Лободою

Соліст Rammstein вперше відреагував на чутки про роман зі Світланою Лободою

24 травня Світлана Лобода стала мамою вдруге: 35-річна співачка народила доньку. Дівчинка з’явилася на світ в одній з престижних клінік Лос-Анджелеса - Cedars-Sinai.

Ім’я батька дочки співачка приховує. З чуток, Лобода народила від соліста німецької групи Rammstein, 55-річного Тилля Ліндеманна, з яким познайомилася на фестивалі «Жара» в 2017 році.

Продюсер зірки Нателла Крапівіна поділилася з онлайн-журналом Karabas Live про особисте життя Світлани.

«Знаю, що у Свєти є відносини, але не можу нічого коментувати, тому що це її територія. Я туди ніколи не заходжу. По-перше, мені так спокійніше. По-друге, історія з Тилем занадто прекрасна сама по собі», - заявила вона.

Крім того, за словами Кропівіної, коли історія потрапила в ЗМІ, Тиль вислав Світлані багато скрінів німецької преси. І написав: «Ти хотіла світового успіху? Ось він. Насолоджуйся!».

Безпосередньо свої відносини пара не підтверджувала, але одного разу Світлана з’явилася у чорній футболці з зображенням Тилля на одній з вечірок в рамках музичного фестивалю Coachella в США.такси Москва Нижний Новгород фиксированная цена | Синяя галочка скопировать символ инстаграм смотри здесь.такси Москва Нижний Новгород фиксированная цена | кайт школа в хургаде, zhvakinуслуги по ведению бухгалтерского учетаНа сайте www.livesilk.ru картины для интерьера.

13.07.2018



Рівне-Ракурс №10 від 13.07.2018p. 
На головну сторінку