№869 від 13.07.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
На 18-20 чебуреків: 4 ст. борошна 1,5ст.води 1ч.л. солі 1ч.л.цукру 1ст.л. горілки 75мл олії 500-600 гр. фаршу для начинки
Від тіста відрізаємо по маленькому шматочку (залишок тіста тримаємо в пакеті, щоб не завітрився) і розкачуємо якнайтонше, розмазуємо фарш, формуємо чебурек і смажимо в достатній кількості олії. Готові чебуреки викладаємо на паперову серветку, щоб увібралася зайва олія і відразу подаємо.подключение видеодомофона commax к подъездному домофону своими руками | высокодоходные инвестиции: советыподключение видеодомофона commax к подъездному домофону своими руками | высокодоходные инвестиции: советы
13.07.2018 | Більше цікавої інформації та корисних рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA |
Рівне-Ракурс №10 від 13.07.2018p. На головну сторінку |