Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №869 від 13.07.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В Рівненському районі змагалися підопічні геріатричного пансіонату

В Рівненському районі змагалися підопічні геріатричного пансіонату

Комунальний заклад «Рівненський геріатричний пансіонат» Рівненської обласної ради, що знаходиться у с. Боянівка Рівненського району, має дуже особливе значення для спартакіади «Рух заради здоров’я». Декілька років тому саме тут ці змагання були започатковані, а минулого року на території пансіонату відбувався фінал спартакіади. А вже за два тижні найкращі команди з підвідомчих установ департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації знову тут зійдуться в боротьбі за перемогу.

Але напередодні таких змагань потрібно відібрати найкращих учасниць, котрі згодом й будуть представляти свій заклад. Для цього працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради завітали сюди спільно з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. Вони підготували командам естафети, під час яких колективам довелося на швидкість долати встановлені дистанції. При цьому на загальний час впливала й правильність проходження дистанцій.

Більшість завдань були оновлені в порівнянні з минулими роками. Вони вимагали не тільки швидкості, а й певних вмінь в футболі, баскетболі, флорболі та інших видах спорту. Всі ці завдання не були надто легкими, але все ж кожна учасниця зуміла виконати усі етапи змагань і досягнути фінішу. За це організатори вручили їм пам’ятні дипломи, а адміністрація пансіонату підготувала ще й індивідуальні подарунки.

13.07.2018



Рівне-Ракурс №10 від 13.07.2018p. 
На головну сторінку